Jobb

Byggare/snickare sökes till Råsunda Bygghantverk RBH AB

Du arbetar i ett högt tempo utan att tappa kvalitet och bidrar till företaget med din erfarenhet och arbetsvillighet.

Noggrannhet, effektivitet samt engagemang är tre nyckelord för oss. Samarbetsförmåga med kollegor och kunder samt en hög social kompetens är mycket viktigt.Här på Råsunda Bygghantverk RBH AB arbetar vi aktivt för att vår personal skall trivas och må bra. Vi ser fram emot att få träffa dig och att sedan få chansen att hälsa dig varmt välkommen till oss.


Låter det här som ett jobb för dig? Skicka in din ansökan med eventuella löneanspråk direkt till Elisabet Hynninen: jobb@rbhab.seDu som är intresserad av att veta mer är välkommen att kontakta oss!

VD MARKO HYNNINEN 08-82 62 00

Välkommen till oss!

Råsunda Bygghantverk RBH AB växer och söker därför byggare/snickare på deltid och heltid med start enligt överenskommelse med 6 månaders provanställning.

 

Råsunda Bygghantverk RBH AB är ett litet företag med kontor och snickeri beläget i Solna.

 

De flesta av våra projekt ligger i Norra Stockholmsområdet. Arbetet är varierande och kan bestå av tillbyggnationer, renoveringar av mindre och större hus och köksrenoveringar. Anpassningar av lägenheter och kontor, servicejobb med en del fastighetsskötsel samt till och ombyggnader av villor är också vanligt förekommande hos oss.

 

Kvalifikationer

Du skall vara utbildad snickare med några års erfarenhet.

Vi ser det som en merit om du har erfarenhet av att leda egna projekt, jobbat med plattsättning, badrumsrenoveringar samt även innehar certifiering för säker vatten, BKR utbildning mm.

Det är ett krav att du behärskar svenska väl i tal och skrift samt innehar B-körkort.

Råsunda Bygghantverk RBH AB Org.nr:  556198-5028

Gustafsvägen 10, 169 58 Solna  |  08-82 62 00

Copyright @ Råsunda Bygghantverk RBH AB All Rights Reserved